Juwelen Amelie De Maere

Het verhaal van "Bloom" gaat verder
met een nieuw hoofdstuk in 2024

Ook Peters dochter Amelie De Maere, die eind 2022 haar eerste collectie ‘Bloom’ lanceerde, ging dit jaar weer aan het ontwerpen. Met haar collectie ‘Bloom Brilliance’ komt ze net als haar vader heel origineel en verfrissend uit de hoek. De speelse lijnen geven de connectie tussen mensen weer.


De collectie werd ontworpen met diamanten van topkwaliteit, wat resulteert in een ongeëvenaarde schittering en glans. De verfijnde juwelen zijn dan ook perfect als verlovings- of vriendschapsring. Op een unieke manier zetten ze de puurheid en schoonheid van relaties tussen mensen in de kijker. Amelie voegde op de ringbanden dan weer extra briljanten toe en werkte ze met blauwe en gele saffier.


De warme gloed van de saffieren en de glinsterende schittering van de briljanten in combinatie met het unieke ontwerp maken van het geheel een tijdloze creatie.

saffieren juwelen Amelie De Maere
saffieren ring
saffieren ring
Saffieren ring

"We hebben briljanten en saffieren
in verschillende kleuren toegevoegd aan mijn collectie,

waardoor de tijdloze schoonheid behouden blijft
en tegelijkertijd nieuwe schittering ontstaat."

Bloom Brilliance

"Bij het creëren van deze collectie heb ik alleen de hoogste kwaliteit diamanten gebruikt, waarvan de schittering en glans ongeëvenaard zijn.
De diamanten in deze ringen vertegenwoordigen niet alleen de eeuwigheid van schoonheid en perfectie, maar ook de zuiverheid en de stralende glans."

Ontdek de volledige collectie in de winkel

Ontwerpen steeds ondertekend met onze Meesterstempel.

bloom collectie-2
bloom collectie-5
bloom collectie-4
bloom collectie-3
bloom collectie-6